Пропустити

Де замовляти спортивний одяг для активного відпочинку?

Обміняйтесь захопленнями і знайдіть однодумців.
  • JPGs Офлайн

Де замовляти спортивний одяг для активного відпочинку?

Повідомлення JPGs »

Хлопці, привіт! Хто де замовляв спортивний одяг для активного відпочинку? Мені потрібен комплект, який підійде як для бігу, так і для туризму, щось універсальне та якісне. Хотілося б знати перевірені магазини, де можна купити оригінальні речі, без ризику нарватися на підробку. Як ви обираєте спортивні речі? Що для вас важливіше: бренд, ціна чи матеріали? Поділіться досвідом!
  • Anton Офлайн

Re: Де замовляти спортивний одяг для активного відпочинку?

Повідомлення Anton »

Для активного відпочинку я зазвичай вибираю спортивний одяг, який підходить як для бігу, так і для туризму. Тут головне – універсальність. Бренди, які я віддаю перевагу, роблять ставку на довговічні матеріали та продуманий крій. Замовляю у великих інтернет-магазинах, які мають сертифікати на оригінальні товари. Особисто для мене важливіші матеріали, а не бренд, адже від них залежить комфорт та термін служби одягу.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Особисто я особливу увагу приділяю технологіям виробництва тканини - чим вона функціональніша, тим краще. Універсальні комплекти завжди намагаюся вибирати із запасом по міцності, особливо якщо плануються походи чи довгі пробіжки.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Soldat214 писав: Нед жовтня 27, 2024 9:01 am Особисто я особливу увагу приділяю технологіям виробництва тканини - чим вона функціональніша, тим краще. Універсальні комплекти завжди намагаюся вибирати із запасом по міцності, особливо якщо плануються походи чи довгі пробіжки.
Давно мріяв про новий комплект для тренувань і вирішив спробувати замовити в магазині Екстрім Стайл https://extremstyle.ua/ua І знаєте що, я не помилився!
Замовив футболку і штани для фітнесу, все дуже круто сидить, тканина дихає, не прієш під час інтенсивних тренувань. Дівчина-консультант порадила модель з технологією відведення вологи — реально працює, перевірено на собі. І ще дуже порадувало, що доставка була швидкою, навіть не очікував. Тепер постійно буду там брати, бо в наших місцевих магазинах такої якості просто не знайдеш.
Зображення
  • teplapich Офлайн

Повідомлення teplapich »

Замовляю вже не вперше на Intertop — там є Columbia, The North Face, Nike. Брав комплект для бігу й хайкінгу — дихає, не промокає, зручний. Раджу не гнатися за брендом, а дивитися на матеріали: поліестер із додаванням еластану — те, що треба. Важливо, щоб річ була легка і швидко сохла.
Відповісти