Відключення світла
Обговорення питань, пов'язаних з водопостачанням, газом, електроенергією та іншим.
Відключення світла
Коли планують змінити графіки відключень, що з ними планують робити?
Re: Відключення світла
Днями на офіційному сайті міста повідомили, що планують змінити графіки відключень до кінця цього місяця. Причина – численні звернення громадян та скарги на незручності, пов'язані з нинішніми графіками. Комунальні служби проводять роботи з модернізації електромереж, що дозволить більш рівномірно розподілити навантаження та зменшити кількість відключень. Точні дати та нові графіки обіцяють оголосити найближчими днями, тому радять слідкувати за офіційними новинами. Але ходе думка, що наступного місяця так само скажуть. 

Я чув, що змінити графіки відключень планують наступного місяця. Місцева влада оголосила, що працюють над оптимізацією графіків, щоб зменшити незручності для мешканців міста. Вони збирають інформацію від жителів, щоб врахувати побажання та потреби кожного району. Очікується, що нові графіки будуть більш гнучкими та прозорими. Поки що точних дат немає, але вони обіцяють оприлюднити деталі найближчим часом.
- Derevyanko Офлайн
Я думаю рано ще думати про це, а залишається лише слідкувати за тим коли відключають, якщо хтось не розбирається де дивитися, то рекомендую https://energy-ua.info/, обирай місто, вулицю і слідкуй коли відключать