Пропустити

Чи варто купувати праймери для нігтів?

Обговорення на будь-які теми та події.
  • SuperTry Офлайн

Чи варто купувати праймери для нігтів?

Повідомлення SuperTry »

Привіт усім! Я ось думаю, чи варто купувати праймери для нігтів окремо, чи можна обійтися без них? У мене постійно є проблеми з тим, що лак погано тримається, і після кількох днів усе починає сколюватися. Хочеться, щоб нігті виглядали доглянутими, але без зайвих витрат. Може, хтось пробував?
  • JPGs Офлайн

Re: Чи варто купувати праймери для нігтів?

Повідомлення JPGs »

Привіт! Моя сестра постійно користується праймерами для нігтів і каже, що це реально крута штука. Вони ніби підготовлюють нігті до нанесення гель-лаку чи звичайного лаку, допомагаючи йому краще триматися. Але важливо вибирати якісний продукт, бо дешеві можуть пересушувати нігтьову пластину.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Якщо лак не тримається, то праймери точно потрібні! Якщо ви думаєте, що це зайве, після їх використання ви точно побачите, що він потрібен. Зазвичай це перший етап перед базою, він обезжирює нігті та забезпечує кращу адгезію. Раджу спробувати, не пошкодуєш!
  • Derevyanko Офлайн

Повідомлення Derevyanko »

Хочу сказати, що праймери для нігтів https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-dopomizhni-zasobi/ua-praymeri-dlya-nigtiv/ – це мастхев для тих, хто хоче, щоб покриття трималося довго. Вони бувають різні: кислотні й безкислотні. Я обираю безкислотні, бо вони м’якше впливають на нігтьову пластину і не викликають подразнень. Найбільше мені подобається, що з праймером лак тримається майже два тижні без жодних сколів, навіть якщо активно займаєшся домашніми справами. І, до речі, якщо у вас нігті ламкі чи тонкі, то праймер ще й зміцнює їх, забезпечуючи рівну основу для нанесення бази.

Зображення
Відповісти