Пропустити

Стан медичних закладів

Обговорення питань, пов'язаних з водопостачанням, газом, електроенергією та іншим.
  • Soldat214 Офлайн

Стан медичних закладів

Повідомлення Soldat214 »

Чи задовольняє вас стан медичних закладів у Рівному?
  • Soldat214 Офлайн

Re: Стан медичних закладів

Повідомлення Soldat214 »

Насправді, стан медичних закладів у Рівному залишає бажати кращого. Я нещодавно відвідував одну з лікарень і був розчарований умовами. Обладнання застаріле, приміщення потребують ремонту, а черги до лікарів часто дуже довгі. Це створює багато незручностей для пацієнтів. Мені здається, що потрібно більше інвестицій у медичну сферу, щоб покращити якість обслуговування та умови у наших лікарнях.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Згодна, що в деяких медичних закладах дійсно є проблеми, але я також бачу і позитивні зміни. Наприклад, останнім часом відкрили кілька нових амбулаторій з сучасним обладнанням. Також деякі лікарні почали запроваджувати електронні черги, що значно зменшує час очікування. Але, безумовно, ще багато роботи попереду. Хотілося б бачити більше таких позитивних змін у всіх медичних закладах міста.
  • Anton Офлайн

Повідомлення Anton »

Позитивні зміни справді є, але проблеми все ще існують. Наприклад, моя мама нещодавно потрапила до лікарні, і ми зіткнулися з браком медикаментів і необхідного обладнання. Лікарі робили все можливе, але їм часто бракує ресурсів. Крім того, умови в деяких відділеннях залишають бажати кращого. Думаю, що влада повинна більше уваги приділяти модернізації медичних закладів та забезпеченню їх всім необхідним. :cry:
Відповісти