Пропустити

Як обрати праску для волосся?

Обговорення питань родинного життя, виховання дітей, облаштування дому, створення затишку та сімейних традицій.
  • SuperTry Офлайн

Як обрати праску для волосся?

Повідомлення SuperTry »

Привіт! Маю таке питання: чи може праска для волосся використовуватись не тільки для вирівнювання, а й для створення красивих локонів? Я дуже люблю експериментувати з укладанням, і мені цікаво, чи є моделі, які можуть бути багатофункціональними? Можливо, хтось із вас використовує праски з додатковими можливостями, які дозволяють робити не тільки гладке волосся, а й завивку, хвилі, або навіть створювати об’єм? Дуже цікавить ваша думка з цього приводу, бо обирати праску для волосся завжди непросто, так багато варіантів!
  • Derevyanko Офлайн

Re: Як обрати праску для волосся?

Повідомлення Derevyanko »

Як на мене, вибір праски залежить від того, що саме ти хочеш робити з волоссям. Можна знайти моделі, які мають не тільки функцію вирівнювання, але й здатність створювати локони. Я сама використовую праску для створення об'єму та хвиль.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Головне — це підібрати праску з правильним матеріалом пластин, наприклад, з турмаліновим або керамічним покриттям, що знижує шкоду волоссю. Якщо ти хочеш досягнути ефекту локонів, варто звернути увагу на додаткові функції.
  • JPGs Офлайн

Повідомлення JPGs »

Привіт! Я користуюсь праскою для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-praski-dlya-volossya/ вже багато років і скажу, що зараз дуже популярні багатофункціональні моделі, які можна використовувати і для завивки, і для вирівнювання. Вони зазвичай мають спеціальну конструкцію пластин або регулювання температури, що дозволяє створювати локони без проблем. Крім того, є праски з функцією іонізації, які допомагають зробити волосся не тільки рівним, а й блискучим. І, якщо чесно, я вибрала свою модель саме через можливість робити локони, це значно зручніше, ніж використовувати окремі інструменти для кожного процесу.

Зображення
Відповісти