Пропустити

Чи потрібні нам додаткові спортивні/культурні об'єкти?

Обговорення питань, пов'язаних з водопостачанням, газом, електроенергією та іншим.
  • SuperTry Офлайн

Чи потрібні нам додаткові спортивні/культурні об'єкти?

Повідомлення SuperTry »

Чи відчуваєте ви потребу у нових культурних або спортивних об'єктах у Рівному?
  • JPGs Офлайн

Re: Чи потрібні нам додаткові спортивні/культурні об'єкти?

Повідомлення JPGs »

Так, я вважаю, що у Рівному є велика потреба у нових культурних і спортивних об'єктах. Наразі, здається, що можливостей для активного відпочинку і культурного розвитку не так багато, як могло б бути. Наприклад, я б дуже хотів, щоб у місті з'явився новий сучасний театр або концертний зал. Це дало б можливість проводити більше цікавих заходів і залучати відомих артистів.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Згодна з вами. Я теж відчуваю, що у Рівному не вистачає культурних та спортивних об'єктів. Наприклад, було б чудово, якби у місті з'явився великий культурно-мистецький центр, де б могли проходити виставки, майстер-класи та інші заходи для різних вікових груп.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Погоджуюсь, нові культурні та спортивні об'єкти дуже потрібні нашому місту. Особливо важливо, щоб вони були доступні для всіх мешканців, незалежно від віку та фінансового стану. Наприклад, дитячо-юнацька спортивна школа могла б значно сприяти розвитку молодих талантів, а нові культурні об'єкти стимулювали б інтерес до мистецтва і культури. Також, цікаво було б бачити більше місць для активного відпочинку, таких як скейт-парки або велодоріжки.
Відповісти