Пропустити

Чи варто робити лазерну корекцію зору у Львові?

Обговорень питань здоров'я: поради, досвід, дієти, тренування та загальне самопочуття.
  • JPGs Офлайн

Чи варто робити лазерну корекцію зору у Львові?

Повідомлення JPGs »

Друзі, чи хтось з вас робив лазерну корекцію зору? Уже кілька років не можу вирішити, чи варто наважитися на цю процедуру. Дуже хвилююсь, адже начитався різного, і позитивного, і негативного. Цікаво, які є ризики, як проходить реабілітація та чи дійсно після цього не потрібно більше носити окуляри? Як довго тримається ефект і чи може зір знову погіршитися з часом?
  • Derevyanko Офлайн

Re: Чи варто робити лазерну корекцію зору у Львові?

Повідомлення Derevyanko »

Мій брат робив корекцію два роки тому, і він дуже задоволений. Каже, що процедура зайняла лише кілька хвилин, а вже наступного дня зір став набагато кращим. Єдине, що реабілітація перші дні трохи незручна: світлобоязнь, потрібно регулярно капати краплі. Але загалом результат перевершив очікування!
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Я теж задумуюсь про корекцію, але мене більше хвилює, як обрати правильну клініку. Важливо, щоб там було сучасне обладнання і лікарі з досвідом. Читав, що у деяких місцях економлять на техніці чи використовують старі методи. А ти, до речі, вже дивився клініки чи ще тільки розмірковуєш над самою ідеєю?
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Якщо ти вирішив робити корекцію, дуже раджу звернути увагу на офтальмологічний центр Візіум у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/ Це сучасний центр, де використовують новітнє обладнання і працюють досвідчені фахівці. Там можна пройти повне обстеження і точно визначити, чи підходить тобі ця процедура. Мій знайомий звертався до них кілька місяців тому, і його дуже вразила не тільки якість послуг, а й уважне ставлення лікарів. Реабілітація у нього пройшла швидко, і зір тепер ідеальний. А головне — вони детально пояснюють кожен етап, тож ти будеш впевнений у своєму рішенні.

Зображення
Відповісти