Місця для риболовлі
Місця для відпочинку, туристичні маршрути та інші можливості для проведення вільного часу.
Місця для риболовлі
Чи є у Рівному хороші місця для риболовлі?
Re: Місця для риболовлі
Так, у Рівному є кілька чудових місць для риболовлі. Я рекомендую відвідати Басівкутське озеро. Це популярне місце серед місцевих рибалок. Окрім риболовлі, тут дуже красиво, особливо вранці, коли на озері туман. Якщо ви любите природу і тишу, Басівкутське озеро – ідеальний вибір.
Басівкутське озеро – чудове місце, але ще одним гарним варіантом є озеро Хрінники. Це трохи далі від міста, але поїздка варта зусиль. Озеро добре зариблене, тому улов завжди порадує. Там є можливість орендувати човен, що робить риболовлю ще приємнішою. Крім того, біля озера є кілька кемпінгів, де можна зупинитися з ночівлею. Минулого року я з чоловіком провели там вихідні, і це було незабутньо. 

Озеро Хрінники непогане, але там може бути достатня кількість людей, яка може збити настрій. Можу від себе також порекомендувати спробуйте відвідати річку Горинь. Це чудове місце для риболовлі, особливо навесні та восени. Також навколо річки дуже мальовничі пейзажі, що додає задоволення від процесу риболовлі. Часто їжджу туди з родиною, і завжди вдається добре провести час.