Де краще замовити гранолу?
Обговорення питань родинного життя, виховання дітей, облаштування дому, створення затишку та сімейних традицій.
Де краще замовити гранолу?
Хто де замовляє гранолу з натуральними інгредієнтами в інтернеті? Дуже цікавить якісний продукт без зайвого цукру, штучних ароматизаторів чи консервантів. Хотілося б, щоб до складу входили горіхи, сухофрукти чи насіння. Можете порадити, де ви брали? Як вам якість, смак, порції? І, звісно, цікавить, наскільки зручно було з доставкою: швидкість, упаковка. Діліться своїм досвідом!
- Derevyanko Офлайн
Re: Де краще замовити гранолу?
Я завжди шукаю гранолу з простим і зрозумілим складом, тому замовляю її у невеликих виробників, які самі виготовляють продукцію. Останній раз купував у сімейної пекарні. Якість чудова: горіхи свіжі, сухофрукти не надто солодкі, а насіння додає хрумкості. Доставка була швидкою, на другий день вже отримав замовлення. Упаковка — мінімалістична, але якісна, все щільно закрито. До речі, смакує чудово з йогуртом!
Якось замовляв гранолу у відомому еко-магазині. Здебільшого склад відповідав очікуванням, хоча на мій смак було трохи забагато меду. Сподобалося, що вибір широкий: різні мікси з горіхами, курагою, насінням чіа. Доставка стандартна — три дні. Упаковка зручна, з застібкою, тож можна брати із собою. Раджу звернути увагу на ті варіанти, де мінімум солодощів у складі.
Друзі, якщо ви ще не пробували гранолу з натуральними інгредієнтами то снеки та гранола Терра це те, що вам потрібно! Я давно шукав щось таке, щоб і корисно, і смачно, і без усілякої хімії. Тут прямо в десятку потрапив. Гранола реально натуральна, відчувається кожен інгредієнт, як має бути – горішки, насіння, сухофрукти.Anton писав: ↑ Якось замовляв гранолу у відомому еко-магазині. Здебільшого склад відповідав очікуванням, хоча на мій смак було трохи забагато меду. Сподобалося, що вибір широкий: різні мікси з горіхами, курагою, насінням чіа. Доставка стандартна — три дні. Упаковка зручна, з застібкою, тож можна брати із собою. Раджу звернути увагу на ті варіанти, де мінімум солодощів у складі.
Найбільше радує, що в складі немає оцих консервантів і барвників, які всюди пхають. Тепер кожен ранок починаю з йогурту і цієї граноли, і на весь день енергії вистачає. Раджу замовляти одразу кілька пачок, бо дуже швидко розбирають!