Пропустити

Рибалка, наживки на карася

Обміняйтесь захопленнями і знайдіть однодумців.
  • admin Офлайн
  • Site Admin

Рибалка, наживки на карася

Повідомлення admin »

Які наживки краще використовувати для ловлі карася?
  • Anton Офлайн

Re: Рибалка, наживки на карася

Повідомлення Anton »

admin писав: Чет жовтня 10, 2024 6:40 pm Які наживки краще використовувати для ловлі карася?
Чув, що карась добре реагує на черв'яка, особливо після дощу. Але останнім часом часто бачу, що багато хто переходить на штучні приманки. Мені цікаво, чи справді вони працюють краще за класичні наживки?
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Anton писав: Чет жовтня 10, 2024 6:40 pm Чув, що карась добре реагує на черв'яка, особливо після дощу. Але останнім часом часто бачу, що багато хто переходить на штучні приманки. Мені цікаво, чи справді вони працюють краще за класичні наживки?
Штучні приманки іноді справді дають кращий результат, але це залежить від водойми і погоди. Я користуюся ще пінопластовими кульками з ароматом часнику – карась добре їх бере, особливо на стоячій воді. Черв'як теж працює, але у спекотні дні результат гірший.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Soldat214 писав: Чет жовтня 10, 2024 6:41 pm Штучні приманки іноді справді дають кращий результат, але це залежить від водойми і погоди. Я користуюся ще пінопластовими кульками з ароматом часнику – карась добре їх бере, особливо на стоячій воді. Черв'як теж працює, але у спекотні дні результат гірший.
Цікавий варіант з пінопластом! Я пробувала ловити на опаришів і мотиля, особливо навесні, коли вода ще прохолодна. Карась добре клює на них. Ароматизатори теж допомагають, особливо фруктові, але іноді важко вгадати, що спрацює краще.
  • Veseliy Офлайн

Повідомлення Veseliy »

Для ловлі карася ефективні такі наживки: тісто, перловка, черв'як, кукурудза, мотиль. Вибір залежить від сезону та місця ловлі.
Відповісти