Пропустити

Вибір ортопедичного матрацу

Обговорення на будь-які теми та події.
  • JPGs Офлайн

Вибір ортопедичного матрацу

Повідомлення JPGs »

Стою перед вибором нового ортопедичного матрацу і гублюся серед усіх цих варіантів. Бачу різні ступені жорсткості, наповнювачі, пружинні та безпружинні моделі. Хочу, щоб було комфортно для спини та зручно спати, бо останнім часом постійно відчуваю напруження в попереку. Порадьте, будь ласка, на що звернути увагу, який вибрати наповнювач чи ступінь жорсткості?
  • Anton Офлайн

Re: Вибір ортопедичного матрацу

Повідомлення Anton »

Я довго шукав і тестував ортопедичні матраци, бо маю схильність до болю в попереку через сидячу роботу. Врешті зупинився на середньої жорсткості моделі з латексом і кокосовим волокном.
  • Derevyanko Офлайн

Повідомлення Derevyanko »

Вибрав ортопедичний матрац з незалежними пружинами, бо багато хто радив саме такі для більш рівномірного розподілу навантаження. Взяв середньої жорсткості з прошарком піни з пам'яттю, бо в мене періодично виникає біль у шиї. Вже місяць сплю на ньому, і помітив, що зранку менше відчуваю втому і напругу в спині.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Мій досвід з вибором ортопедичного матрацу https://interia.com.ua/matrasy/ був непростим, адже важливо знайти оптимальну модель для тих, хто має проблеми зі спиною. Спочатку вибрав дуже жорсткий матрац, думаючи, що це буде краще для підтримки. Але вже після першого тижня зрозумів, що це був не мій варіант — встав з відчуттям скутості в плечах та болю в спині.
Потім мені порадили спробувати більш м’яку модель з незалежними пружинами і шаром піни з ефектом пам’яті. І от це справді змінило ситуацію. Піна адаптується під форму тіла, а пружини не створюють зайвого тиску. Такий варіант дозволяє м’язам повноцінно відпочивати, а спині — мати належну підтримку. Результат помітний з першого тижня, тож дуже рекомендую уважно обирати рівень жорсткості, адже занадто жорсткий матрац не завжди є правильним вибором.
Зображення
  • Мики Офлайн

Повідомлення Мики »

тоже хочу поменять матрас на новый и ортопедический. Интересно, какая сейчас цена?
  • Шечук Офлайн

Повідомлення Шечук »

Цены на ортопедические и качественные матрасы сейчас немаленькие. Но это ваше здоровье, поэтому лучше не экономить .
  • Lopadera Офлайн

Повідомлення Lopadera »

Наконец-то, нашёл то что я сказал, спасибо за информацию.
Відповісти