Пропустити

Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами

Поділіться улюбленими рецептами та кулінарними порадами.
  • JPGs Офлайн

Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами

Повідомлення JPGs »

Зображення

Хочу поділитися своїм кулінарним рецептом, щоб ви спробували і сказали ваші враження.

Запечіть свинячі ребра:
  • Розігрійте духовку до 200°C.
  • Візьміть 400-500 г свинячих ребер, помийте, зачистьте від плівок, і покладіть у форму для запікання. Запікайте 30 хвилин.
Приготуйте бульйон:
  • Овочі для бульйону (корень селери, 1-2 моркви, половина цибулини) помийте та наріжте.
  • Запечені ребра покладіть у каструлю, залийте 3 літрами води, додайте овочі. Доведіть до кипіння, варіть 30 хвилин.
Приготуйте засмажку:
  • Поріжте солодкий перець, 2 томати, другу половину цибулі дрібним кубиком.
  • Розігрійте пательню з 30 г вершкового масла, додайте порізані овочі. Обсмажте до м'якості.
  • Додайте 200 мл томатного соку і 2 ст. л. томатної пасти, тушкуйте 5-7 хвилин.
  • Додайте потертий буряк, тушкуйте ще 3-4 хвилини.
Змішайте все разом:
  • Наріжте 3-4 картоплини середніми кубиками, додайте до каструлі.
  • Додайте буряковий сік, 3 горошини духмяного перцю, 2 лаврових листочки та сіль до смаку.
  • Перекладіть засмажку до бульйону. Розріжте головку часнику навпіл, додайте до каструлі.
  • Нашаткуйте 4-у частину качана капусти, додайте наприкінці приготування. Варіть 5 хвилин, зніміть з плити.
  • Anton Офлайн

Re: Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами

Повідомлення Anton »

Чесно кажучи не люблю куховарити та і виходить не дуже, але прочитавши вирішив спробувати і я був вражений, адже це мабуть найсмачніший борщ, що я коштував. Але є мінус лише в тому, що є дуже велике різноманітність продуктів, які можна було б пропустити, а так все добре вийшло. :D
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Ваш рецепт мене заінтригував і я спробувала його приготувати своєму чоловікові, але пропустила деякі приправи, але думаю без них борщ вийшов не менш смачнішим. Чоловік був задоволений і я теж, скоріше за все, що це буде єдиним розумінням для нас такої страви як борщ. Але якщо все таки і говорити про мінуси, то я б додала більше приправ, щоб смак був виразнішим. 8-)
  • LevRivne Офлайн

Повідомлення LevRivne »

Чесно кажучи, дивлячись на рецепт вперше не бачив нічого незвичайного, але при приготуванні почув цей неймовірний запах і впевнився, що це буде точно в моїх частих приготуваннях, хоча б раз в тиждень. Дуже багатий смак бульйону і неймовірний запах на весь дім. Дякую, буду чекати ще неочікувано смачних рецептів
Відповісти