
Хочу поділитися своїм кулінарним рецептом, щоб ви спробували і сказали ваші враження.
Запечіть свинячі ребра:
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Візьміть 400-500 г свинячих ребер, помийте, зачистьте від плівок, і покладіть у форму для запікання. Запікайте 30 хвилин.
- Овочі для бульйону (корень селери, 1-2 моркви, половина цибулини) помийте та наріжте.
- Запечені ребра покладіть у каструлю, залийте 3 літрами води, додайте овочі. Доведіть до кипіння, варіть 30 хвилин.
- Поріжте солодкий перець, 2 томати, другу половину цибулі дрібним кубиком.
- Розігрійте пательню з 30 г вершкового масла, додайте порізані овочі. Обсмажте до м'якості.
- Додайте 200 мл томатного соку і 2 ст. л. томатної пасти, тушкуйте 5-7 хвилин.
- Додайте потертий буряк, тушкуйте ще 3-4 хвилини.
- Наріжте 3-4 картоплини середніми кубиками, додайте до каструлі.
- Додайте буряковий сік, 3 горошини духмяного перцю, 2 лаврових листочки та сіль до смаку.
- Перекладіть засмажку до бульйону. Розріжте головку часнику навпіл, додайте до каструлі.
- Нашаткуйте 4-у частину качана капусти, додайте наприкінці приготування. Варіть 5 хвилин, зніміть з плити.