Шукаю щось стильне й якісне з дитячого одягу
Обговорення питань родинного життя, виховання дітей, облаштування дому, створення затишку та сімейних традицій.
Шукаю щось стильне й якісне з дитячого одягу
Дівчата (і хлопці, може, хтось теж стикався), підкажіть, будь ласка! Шукаю щось стильне й якісне з дитячого одягу — не китайський ширпотреб, а реально щось круте й гарне. Бо вже обійшла пів міста, і всюди або одне й те саме, або якась дивна якість, а ціна — як за брендову річ. Мені б хотілось щось оригінальне, бо малому на день народження хочу подарувати щось не просто зручне, а й модне. Може, хтось має перевірене місце, де гарний вибір дитячого одягу, а не просто для галочки? Дякую за будь-які поради!
Re: Шукаю щось стильне й якісне з дитячого одягу
Ми от з дружиною нещодавно так само бігали по всіх магазинах у пошуках нормального одягу для доньки. Вибору наче багато, але коли починаєш приглядатися — то тканина ніяка, то фасон дивний, то ціна кусається, а виглядає як з базару. Я, чесно, вже й не думав, що в нас щось путнє можна знайти. А ще хочеться, щоб не тільки красиво було, а й зручно, бо дитина ж рухлива, не будеш їй на показ мод купляти щось незрозуміле. Слідкую за темою, бо сам ще б щось прикупив малечі.
- Derevyanko Офлайн
Я колись перед школою шукала синові костюм — думала, збожеволію. То розмірів нема, то кольори якісь бліді, як після трьох прань, а про якість навіть не говорю. Але я для себе зробила висновок — краще заплатити трохи більше, але взяти щось справді класне, а не бігати кожен місяць за новими штанами. От тільки таких місць у нас — раз-два й усе. Цікаво буде дізнатись, хто де купує, бо треба ще й доньці обновки —
Ми нещодавно зайшли в магазин Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/kids , і я був приємно вражений. Це дійсно інший рівень, порівняно з більшістю дитячих магазинів, де ми раніше шукали щось гарне для сина. Вибір одягу просто чудовий — стильні речі, сучасні моделі, натуральні тканини, видно, що це брендові речі високої якості. Спочатку думав, що буде занадто дорого, але насправді вартість абсолютно відповідає якості. В магазині чисто, персонал уважний, допомагає підібрати за розміром і фасоном. Дуже зручно, що знаходиться він у ТЦ Мандарин Плаза — можна заодно прогулятися з дитиною, і не треба їхати кудись окремо. Ми вже декілька разів купували речі саме там — син у захваті, носить із задоволенням. Тепер і не шукаємо в інших місцях, бо тут все на своєму місці.