Пропустити

Потрібно передати посилку сестрі в США

Обговорення на будь-які теми та події.
  • SuperTry Офлайн

Потрібно передати посилку сестрі в США

Повідомлення SuperTry »

Народ, підкажіть, будь ласка! Потрібно передати посилку сестрі в США — там і деякі речі, і трохи смаколиків, і кілька подарунків на свята. Але я взагалі не знаю, з чого починати. Куди йти, як краще упакувати, скільки воно йде, які тарифи? Чула, що є купа нюансів — якісь митниці, декларації, обмеження... Гугл видає море всього, але нічого толком не пояснює. Може, хтось уже надсилав щось рідним у Штати? Хочу зробити приємне, а не натрапити на проблеми.
  • Derevyanko Офлайн

Re: Потрібно передати посилку сестрі в США

Повідомлення Derevyanko »

Я тебе прекрасно розумію! У мене чоловік в Штатах, то я йому якось передавала коробку з речами — то була епопея. Одна компанія брала дорого, інша загубила мою посилку на кілька днів, а третя взагалі нічого не пояснила, просто забрали і сказали чекати. І як ти думаєш — через місяць він нарешті отримав, але вже з м’ятою упаковкою і без половини речей. Тому тепер я десять разів перевіряю, перш ніж щось кудись відправити. Якщо знайдеш щось надійне — напиши, бо сама зараз знову думаю щось передавати.
  • JPGs Офлайн

Повідомлення JPGs »

Дівчата, я також маю трохи досвіду. У мене родичі в Чикаго, то я передавав кілька разів пакунки — і кожного разу щось не так. Один раз довго шукали, бо десь на складі “зависла”, іншим разом — повернули назад, бо виявилось, що в посилці був якийсь крем, який не можна було передавати. Я про ті митні правила взагалі нічого не знав! Добре, що хоч гроші вернули. Але нервів скільки було! Треба, щоб хтось порекомендував нормальну фірму, яка все пояснить і доставить без пригод.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Я вже кілька разів користувався послугами доставки від однієї компанії — називається Semero https://semero.ua/ , і можу чесно сказати: це був мій найкращий досвід за весь час. Перший раз надсилав сестрі в Нью-Йорк коробку з книгами, речами та солодощами. Зі мною одразу зв’язався менеджер, пояснив, що можна вкладати, а що краще не класти, як заповнювати декларацію. Я реально відчув, що їм не все одно, як пройде моя відправка. Посилку оформили швидко, дали трек-номер, і я міг постійно відслідковувати, де вона. Все дійшло за 8 днів — акуратно запаковано, нічого не пошкодилось. А ще приємно вразило, що тарифи адекватні, без якихось "сюрпризів" після оформлення. З того часу користуюсь тільки ними. Якщо хтось шукає надійний сервіс доставки посилок в США з України — сміливо можу рекомендувати.

Зображення
Відповісти