Сторінка 1 з 1
Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами
Додано: Вів липня 23, 2024 6:34 pm
JPGs
Хочу поділитися своїм кулінарним рецептом, щоб ви спробували і сказали ваші враження.
Запечіть свинячі ребра:
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Візьміть 400-500 г свинячих ребер, помийте, зачистьте від плівок, і покладіть у форму для запікання. Запікайте 30 хвилин.
Приготуйте бульйон:
- Овочі для бульйону (корень селери, 1-2 моркви, половина цибулини) помийте та наріжте.
- Запечені ребра покладіть у каструлю, залийте 3 літрами води, додайте овочі. Доведіть до кипіння, варіть 30 хвилин.
Приготуйте засмажку:
- Поріжте солодкий перець, 2 томати, другу половину цибулі дрібним кубиком.
- Розігрійте пательню з 30 г вершкового масла, додайте порізані овочі. Обсмажте до м'якості.
- Додайте 200 мл томатного соку і 2 ст. л. томатної пасти, тушкуйте 5-7 хвилин.
- Додайте потертий буряк, тушкуйте ще 3-4 хвилини.
Змішайте все разом:
- Наріжте 3-4 картоплини середніми кубиками, додайте до каструлі.
- Додайте буряковий сік, 3 горошини духмяного перцю, 2 лаврових листочки та сіль до смаку.
- Перекладіть засмажку до бульйону. Розріжте головку часнику навпіл, додайте до каструлі.
- Нашаткуйте 4-у частину качана капусти, додайте наприкінці приготування. Варіть 5 хвилин, зніміть з плити.
Re: Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами
Додано: Вів липня 23, 2024 6:39 pm
Anton
Чесно кажучи не люблю куховарити та і виходить не дуже, але прочитавши вирішив спробувати і я був вражений, адже це мабуть найсмачніший борщ, що я коштував. Але є мінус лише в тому, що є дуже велике різноманітність продуктів, які можна було б пропустити, а так все добре вийшло.

Re: Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами
Додано: Вів липня 23, 2024 6:42 pm
SuperTry
Ваш рецепт мене заінтригував і я спробувала його приготувати своєму чоловікові, але пропустила деякі приправи, але думаю без них борщ вийшов не менш смачнішим. Чоловік був задоволений і я теж, скоріше за все, що це буде єдиним розумінням для нас такої страви як борщ. Але якщо все таки і говорити про мінуси, то я б додала більше приправ, щоб смак був виразнішим.

Re: Свинячі ребра у запеченому бульйоні з овочами та томатами
Додано: Нед серпня 11, 2024 5:08 pm
LevRivne
Чесно кажучи, дивлячись на рецепт вперше не бачив нічого незвичайного, але при приготуванні почув цей неймовірний запах і впевнився, що це буде точно в моїх частих приготуваннях, хоча б раз в тиждень. Дуже багатий смак бульйону і неймовірний запах на весь дім. Дякую, буду чекати ще неочікувано смачних рецептів