Пропустити

Гель лаки купити онлайн

Цікаві обговорення на теми краси, здоров'я, моди та життєвих історій.
  • Anton Офлайн

Гель лаки купити онлайн

Повідомлення Anton »

Всім привіт! Моя дружина останнім часом дуже зацікавилась манікюром, тому вирішив купити для неї якісні гель лаки. Через те, що я мало в них розуміюсь хочу, щоб ви мені порадили варіанти таких лаків, та онлайн магазин, де їх можна вигідно купити.
  • Derevyanko Офлайн

Re: Гель лаки купити онлайн

Повідомлення Derevyanko »

Я вже років шість точно манікюр роблю собі самостійно, і постійно купую все необхідне для цього. Якщо хочеш, можу поділитися інформацією про магазин де купую, а ти вже обирай лаки на свій смак.
  • Anton Офлайн

Повідомлення Anton »

Я б міг запитати у дружини які саме гель лаки їй подобаються, але це має бути сюрприз. Можливо ти зможеш мені порадити хороші варіанти такого лаку? А що стосується магазина, залиши мені на нього посилання.
  • Derevyanko Офлайн

Повідомлення Derevyanko »

Одним із моїх улюблених є гель-лак №150 Tertio https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/ який ти зможеш придбати в інтернет-магазині Beaty prof. Даний лак є в різних відтінках, тому ти зможеш придбати ті кольори, що подобаються. Він є дуже стійким, тому можна 2-3 тижні бути спокійною, що він буде триматися на нігтях, не втрачаючи свого кольору.

Також що мене радує він не має різкого запаху, а це не мало важливо. Зараз на нього діє крута знижка, тому встигни купити його максимально вигідно.
  • Шечук Офлайн

Повідомлення Шечук »

Я беру обычно бесцветный лак, который мне идеально подходит под любой мой образ.
Відповісти