Пропустити

Крипта та Біткоін

Обміняйтесь захопленнями і знайдіть однодумців.
  • Soldat214 Офлайн

Крипта та Біткоін

Повідомлення Soldat214 »

В яку крипту зараз краще вкладатися?
  • admin Офлайн
  • Site Admin

Re: Крипта та Біткоін

Повідомлення admin »

Soldat214 писав: Чет жовтня 10, 2024 6:46 pm В яку крипту зараз краще вкладатися?
Останнім часом багато хто говорить про Біткоїн, мовляв, він знову росте і стабільніший за інші. Але мені здається, що на поточному етапі краще вкладатися в альткоїни. У них потенціал зростання більший, хоча й ризики теж.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

admin писав: Чет жовтня 10, 2024 6:47 pm
Останнім часом багато хто говорить про Біткоїн, мовляв, він знову росте і стабільніший за інші. Але мені здається, що на поточному етапі краще вкладатися в альткоїни. У них потенціал зростання більший, хоча й ризики теж.
Альткоїни дійсно цікаві, але я б звернула увагу на проекти, пов'язані з екосистемами Web3 та DeFi. Наприклад, Solana чи Polkadot. Вони активно розвиваються і мають реальні кейси використання, що може забезпечити довготривалу стабільність.
  • JPGs Офлайн

Повідомлення JPGs »

SuperTry писав: Чет жовтня 10, 2024 6:47 pm
Альткоїни дійсно цікаві, але я б звернула увагу на проекти, пов'язані з екосистемами Web3 та DeFi. Наприклад, Solana чи Polkadot. Вони активно розвиваються і мають реальні кейси використання, що може забезпечити довготривалу стабільність.
Це правда, Web3 зараз на підйомі. Але є ще й NFT-проекти, які зав'язані на криптовалютах, як-от Ethereum. Я б радив розподіляти вкладення: частина в стабільні, а частина — у нові перспективні монети, щоб зменшити ризики.
Відповісти