Пропустити

Бабуся і шахраї

Обговорення питань, пов'язаних з водопостачанням, газом, електроенергією та іншим.
  • SuperTry Офлайн

Бабуся і шахраї

Повідомлення SuperTry »

Ви вже чули як шахраї вкрали в бабусі з Рівного 50 тисяч гривень? Ваші враження?
  • Soldat214 Офлайн

Re: Бабуся і шахраї

Повідомлення Soldat214 »

SuperTry писав: Сер жовтня 09, 2024 4:08 pm Ви вже чули як шахраї вкрали в бабусі з Рівного 50 тисяч гривень? Ваші враження?
Чесно кажучи перший раз чую про це, а є якісь подробиці про це, але якщо так подумати, то і подробиць не потрібно, щоб зрозуміти, що це ненормально і з цим потрібно вже щось робити. Адже багато шахраїв обкрадають пристарілих людей України будучи самим громадянином цієї країни, що вже звучить абсурдно при такій ситуації в країні. :cry:
  • admin Офлайн
  • Site Admin

Повідомлення admin »

Soldat214 писав: Сер жовтня 09, 2024 4:09 pm Чесно кажучи перший раз чую про це, а є якісь подробиці про це, але якщо так подумати, то і подробиць не потрібно, щоб зрозуміти, що це ненормально і з цим потрібно вже щось робити. Адже багато шахраїв обкрадають пристарілих людей України будучи самим громадянином цієї країни, що вже звучить абсурдно при такій ситуації в країні. :cry:
Я чув про це, адже мені розповідав друг, який знаходився в тому районі де це сталося. Їй подзвонили шахраї і потребували викуп її внучки чи доньки, точно не пам'ятаю, а вона знервована була і послухала шахраїв, віддала всі свої гроші. Хоча ніякого викрадення не було, як вона потім зрозуміла, коли їй перетелефонувала "викрадена" рідня. За незнання винить її немає за що.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

admin писав: Сер жовтня 09, 2024 4:10 pm
Я чув про це, адже мені розповідав друг, який знаходився в тому районі де це сталося. Їй подзвонили шахраї і потребували викуп її внучки чи доньки, точно не пам'ятаю, а вона знервована була і послухала шахраїв, віддала всі свої гроші. Хоча ніякого викрадення не було, як вона потім зрозуміла, коли їй перетелефонувала "викрадена" рідня. За незнання винить її немає за що.
Зрозумів, ну то таких випадків тисячі по всій країні і вже не перший раз повідомляють про цих шахраїв всюди і всим, але видно в моменті бабуся про все це забула через нерви...
Відповісти