Хочу перейти на корисну їжу
Обговорення на будь-які теми та події.
Хочу перейти на корисну їжу
Ну все, досить! Скільки можна їсти ці пластівці з купою цукру і непонятно чого ще? Хочу перейти на щось більш корисне і натуральне, але щоб не стояти біля плити пів дня. Хто що порадить? Вівсянка? Крупи? Може, якісь особливі пластівці? І головне – де купити, щоб не переплачувати за якусь розпіарену упаковку? Поділіться досвідом, бо я вже заплуталась у всьому цьому різноманітті.
Re: Хочу перейти на корисну їжу
Нещодавно задумалась, що їм якісь пластівці з цукром і дивними добавками. Перейшла на вівсяні пластівці, але не ті, що моментального приготування – там теж купа всякої хімії. Купую крупу, що вариться хвилин 10-15. Додаю мед, горішки, ягоди – і смакота! І ціна нормальна, і шлунок вдячний.
- Derevyanko Офлайн
А я от ще й на крупу пшеничну підсіла. Знаєте, як вона круто з овочами заходить? Особливо, якщо трохи вершкового масла додати. І готується швидко, і ситна капець. А з вівсянкою в мене якось не складається – постійно або переварюю, або недоварюю. То тепер думаю – може, ті вівсяні пластівці купити, що запарюються, але без всякого цукру? Хто вже пробував, відпишіться!
Якщо потрібна крупа вівсяна плющена , варто звернути увагу на натуральний склад та відмінну якість. У Лавка ТЕРРА є чудові варіанти, які виготовляють без додавання цукру та штучних добавок. Такі пластівці запарюються буквально за кілька хвилин і виходять ніжними та смачними. Можна додати мед, свіжі ягоди чи сухофрукти – і повноцінний сніданок готовий. А для тих, хто хоче трохи змінити раціон, можна спробувати також пшеничну або гречану крупу – вони не менш поживні та корисні. Так що вибір є, головне – читати склад і не гнатися за яскравими упаковками.