Пропустити

Відпочинок з дітьми

Місця для відпочинку, туристичні маршрути та інші можливості для проведення вільного часу.
  • SuperTry Офлайн

Відпочинок з дітьми

Повідомлення SuperTry »

Де у Рівному можна відпочити з дітьми, окрім парків?
  • Anton Офлайн

Re: Відпочинок з дітьми

Повідомлення Anton »

Одним із чудових місць для відпочинку є дитячий центр "Мультіплекс". Тут є багато різних атракціонів, ігрових зон та кімнат для проведення днів народження. Діти можуть весело провести час на батутах, в лабіринтах і на каруселях, а батьки – відпочити у затишному кафе. Минулого тижня ми святкували день народження моєї доньки в "Мультіплексі", і це було просто фантастично! Діти залишилися в захваті. 8-)
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

"Мультіплекс" дійсно чудове місце, але ще одним гарним варіантом є аквапарк "Аква Ріо Парк". Це не лише розвага, але й корисний відпочинок для дітей. Тут є різні басейни, водні гірки, а також зони для малюків. Аквапарк оснащений усім необхідним для комфортного відпочинку.
  • JPGs Офлайн

Повідомлення JPGs »

"Музей науки і техніки", чув про нього багато від знайомих друзів. Це інтерактивний музей, де діти можуть дізнатися багато цікавого про науку і техніку через ігри та експерименти. В музеї є багато інтерактивних експонатів, які можна чіпати, досліджувати і навіть проводити з ними наукові досліди. Друзі завжди рекомендували знайомим з дітьми цей музей, тому можу і я вам порекомендувати. :D
  • Мики Офлайн

Повідомлення Мики »

Сходите в зоопарк. Он классный. Мы недавно там были и детям очень понравилось.
  • Lopadera Офлайн

Повідомлення Lopadera »

Друзі, дякую за вичерпну цікаву інформацію.
Відповісти