Пропустити

Інтерактивні платформи для навчання!

Обговорення на будь-які теми та події.
  • JPGs Офлайн

Інтерактивні платформи для навчання!

Повідомлення JPGs »

Всім привіт! Я нещодавно почав цікавитися інтерактивними платформами для навчання, які відповідають сучасним стандартам. Було б цікаво дізнатися, які з них зараз використовуються в школах. Чи є щось із можливістю створювати уроки, використовувати готові матеріали та навіть проводити оцінювання учнів? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
  • Anton Офлайн

Re: Інтерактивні платформи для навчання!

Повідомлення Anton »

У нас у школі пробували кілька різних платформ. Найважливіше – це можливість адаптувати уроки під конкретний клас. Деякі інструменти дозволяють створювати цікаві тести та автоматично оцінювати учнів. Готові матеріали є, але я часто додаю свої напрацювання, щоб зробити їх більш актуальними.
  • SuperTry Офлайн

Повідомлення SuperTry »

Привіт! Маю досвід використання платформи, яка дозволяє створювати власні уроки і при цьому включає можливість проводити оцінювання. Найбільше мені сподобалося те, що вона інтегрує аналітику – одразу видно, хто на якому етапі потребує додаткової уваги. Але довелося витратити час, щоб навчитися працювати з цим інструментом.
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

SuperTry писав: Привіт! Маю досвід використання платформи, яка дозволяє створювати власні уроки і при цьому включає можливість проводити оцінювання. Найбільше мені сподобалося те, що вона інтегрує аналітику – одразу видно, хто на якому етапі потребує додаткової уваги. Але довелося витратити час, щоб навчитися працювати з цим інструментом.
Коли я вперше почув про платформу https://arbook.info/ чесно, думав: ну ще одна платформа, якій треба вчитися, і яка більше забирає часу, ніж економить. Але спробував – і не пожалкував.
У нашому класі завжди було важко зацікавити учнів теорією, а тут усе по-іншому: інтерактив, гейміфікація, і навіть найпасивніші включаються. Особливо класно, що можна комбінувати готові матеріали з власними.
Просто береш і додаєш свої завдання чи відео, щоб зробити урок "своїм". Гейми, до речі, реально працюють: коли діти отримують бали чи значки, це мотивує більше, ніж стандартна оцінка. Раджу!

Зображення
  • Шечук Офлайн

Повідомлення Шечук »

очень интересный вариант для учебы. Нужно будет рассмотреть и попробовать. Потом вам отпишусь что и как.
Відповісти