Жарти, анекдоти
Розділ для тих, хто любить сміятися! Ділимося жартами, мемами та веселими історіями.
Жарти, анекдоти
Які жарти найкраще працюють на вечірках?
Re: Жарти, анекдоти
На вечірках найкраще працюють короткі жарти, які всі можуть зрозуміти. Щось просте і універсальне, типу анекдотів чи каламбурів. Наприклад, "Що спільного між учителем і комп'ютером? Обидва кажуть: "Ви зробили помилку!" Головне – не переборщити з сарказмом або жартами "на межі", але це ж як приклад, такий жарт я б краще не говорив

Жарти про спільні ситуації завжди піднімають настрій. Наприклад: "Чому Вітя так рано пішов з вечірки? Напевно, батарейка в нього сіла!" Але я помітила, що імпровізовані жарти на основі того, що відбувається в моменті, часто стають найбільш вдалими. Люди люблять гумор тут і зараз.JPGs писав: ↑Чет жовтня 10, 2024 6:51 pm На вечірках найкраще працюють короткі жарти, які всі можуть зрозуміти. Щось просте і універсальне, типу анекдотів чи каламбурів. Наприклад, "Що спільного між учителем і комп'ютером? Обидва кажуть: "Ви зробили помилку!" Головне – не переборщити з сарказмом або жартами "на межі", але це ж як приклад, такий жарт я б краще не говорив.
Так, імпровізація — це чудовий спосіб залучити всіх. "Якщо хтось ще вип'є, то він стане офіційним талісманом цієї вечірки!" Головне, щоб жарти були легкими і ненав'язливими, щоб нікого не поставити в незручне становище. Це створює веселу атмосферу для всіх.SuperTry писав: ↑Чет жовтня 10, 2024 6:52 pm
Жарти про спільні ситуації завжди піднімають настрій. Наприклад: "Чому Вітя так рано пішов з вечірки? Напевно, батарейка в нього сіла!" Але я помітила, що імпровізовані жарти на основі того, що відбувається в моменті, часто стають найбільш вдалими. Люди люблять гумор тут і зараз.
Стоять дві блондинки на зупинці, чекають трамвай. Одна каже до іншої:
– Ти на який чекаєш?
– На 3, а ти?
– На 6.
Тут під’їжджає 63. Блондинки зраділи і одна каже до другої:
– Класно поїдемо разом!
– Ти на який чекаєш?
– На 3, а ти?
– На 6.
Тут під’їжджає 63. Блондинки зраділи і одна каже до другої:
– Класно поїдемо разом!
Викрали українця. Привели його на озеро, занурили головою у воду і питають:
– Долари є?
– Ні
– Євро є?
– Ні
– Гривні є?
– Мужики, Ви або глибше мене занурюйте або довше тримайте, бо нічого не видно.
– Долари є?
– Ні
– Євро є?
– Ні
– Гривні є?
– Мужики, Ви або глибше мене занурюйте або довше тримайте, бо нічого не видно.
Чоловік на роботі, дружина вдома. Вирішила вона влаштувати чоловікові сюрприз — купила через інтернет шафу, вирішила сама її зібрати. Зібрала, все за інструкцією, все, де треба, пригвинтила-прикрутила, милується своєю роботою. Тут за вікном прогримів трамвай — шафа склалася як картковий будиночок. Дружина знову зібрала за інструкцією, знову трамвай — шафа склалася. Вирішила сусіда попросити допомогти. Сусід як був у сімейних трусах, так і пішов. Загалом, зібрали вони вже разом шафу, за інструкцією, як треба, знову трамвай, шафа склалася, сусід каже:
– Давай знову зберемо, я залізу всередину, подивлюся, що там не так…
Зібрали, сусід заліз у шафу, а тут повернувся чоловік. Дружина йому:
– А в мене тобі сюрприз! Він у кімнаті! Чоловік іде до кімнати, бачить — нову шафу, відчиняє — а там сусід! Чоловік, офігів, питає:
– Петро?! А ти чого тут робиш?
– Юро! Не повіриш! трамвая чекаю!
– Давай знову зберемо, я залізу всередину, подивлюся, що там не так…
Зібрали, сусід заліз у шафу, а тут повернувся чоловік. Дружина йому:
– А в мене тобі сюрприз! Він у кімнаті! Чоловік іде до кімнати, бачить — нову шафу, відчиняє — а там сусід! Чоловік, офігів, питає:
– Петро?! А ти чого тут робиш?
– Юро! Не повіриш! трамвая чекаю!