Пропустити

Соус "Біг мак"

Поділіться улюбленими рецептами та кулінарними порадами.
  • JPGs Офлайн

Соус "Біг мак"

Повідомлення JPGs »

Зображення

З недавнього часу друг який працював в МакДональдс, сказав мені рецепт соус який кладуть в бургер "Біг мак".

Склад:
  • Майонез - 1 стакан.
  • Огірки мариновані - 0,25 склянки.
  • Гірчиця - 1,5 ст. л.
  • Оцет - 1 ч. л.
  • Паприка - 0,5 ч. л.
  • Сушений часник в порошку - 0,25 ч. л.
  • Сушена цибуля - 0,25 ч. л.
Все, що потрібно - це нарізати дрібними кубиками або натерти на тертці огірки і змішати з іншими інгредієнтами.

Краще використовувати білий винний оцет - так смак соусу буде більш автентичним. А ще соусу потрібно настоятися в холодильнику, завдяки цьому посилиться його аромат.
  • LevRivne Офлайн

Re: Соус "Біг мак"

Повідомлення LevRivne »

Приготував цей соус і він миттєво нагадав мені про той смак, який я завжди любив у "Біг Маку". Поєднання маринованих огірків з гірчицею та паприкою дійсно створює той характерний, пікантний смак, який робить цей соус таким особливим. Майонез додає соусу кремовості, а сушені часник і цибуля надають йому тієї незабутньої глибини смаку.
  • Anton Офлайн

Повідомлення Anton »

Тільки-но скуштував цей соус і був приємно здивований тим, наскільки він схожий на оригінальний "Біг Мак" соус. Особливо сподобався смак маринованих огірків у поєднанні з білим винним оцтом – це додало соусу того особливого кисло-солодкого відтінку, який так подобається багатьом. Гірчиця і паприка зробили смак більш насиченим, а часник з цибулею додали аромату. Соус вийшов просто відмінним, ідеально підходить для бургерів. Дуже задоволений результатом!
  • Soldat214 Офлайн

Повідомлення Soldat214 »

Я одразу ж згадав ті приємні моменти, коли заходив у МакДональдс і замовляв свій улюблений бургер. Смак соусу неймовірно близький до оригіналу, особливо після того, як він настоявся в холодильнику. Білий винний оцет дійсно надає йому особливого відтінку, а сушений часник і цибуля роблять смак більш глибоким і насиченим. Соус ідеально доповнює домашні бургери, але також добре підходить для картоплі фрі або інших страв. Це справжня знахідка для тих, хто любить "Біг Мак"!
Відповісти