Порадьте колір вишиванки для дівчинки
Обговорення на будь-які теми та події.
Порадьте колір вишиванки для дівчинки
Потрібно замовити донечці вишиванку, але не можу визначитися з кольором. Багато хто радить класику — білий з червоно-чорною вишивкою, але бачу зараз і модніші варіанти — пудрові, сині, сірі. Хочеться, щоб донька виглядала урочисто, але й по-сучасному. При цьому вона активна, може забруднити одяг, тому світлі кольори трохи лякають. Друзі, підкажіть, який колір вибрати, щоб було і красиво, і практично?
Re: Порадьте колір вишиванки для дівчинки
Ми обрали для доньки вишиванку на світло-сірому фоні з бірюзовими елементами — дуже незвично, і водночас гармонійно виглядає. І головне — вона не така марка, як біла. Думаю, головне, щоб дитині подобалося, тоді вона носитиме з радістю.
- Derevyanko Офлайн
У нас у школі дівчатка переважно в білих вишиванках — це традиційно, але ми свідомо вибрали чорну. З яскраво-червоною вишивкою вона виглядає дуже ефектно. Донька не раз отримувала компліменти навіть від вчителів.
Цього року шукала щось не банальне для святкового заходу в школі, і в результаті замовила вишиту блузку для дівчинки https://kram.kr.ua/divchata/. Обрала варіант на лляній тканині, молочного кольору, з фісташковою вишивкою — виглядала дуже ніжно, не надто яскраво, але стильно.
Донька в захваті, каже, що виглядає як у феї. Я переживала, що тканина буде парити, але навпаки — вона дихає, не мнеться, колір не змінився навіть після трьох прань. І до речі, до темної шкільної спідниці пасує ідеально.

Донька в захваті, каже, що виглядає як у феї. Я переживала, що тканина буде парити, але навпаки — вона дихає, не мнеться, колір не змінився навіть після трьох прань. І до речі, до темної шкільної спідниці пасує ідеально.